Kyllingsalat på epleskiver, super digg kveldsnacks

Krispy kyllingsalat på epleskiver

 

Super digg snacks nå i disse epletider, når du kanskje er like heldig som meg og kan sanke herlige norske epler rett fra treet. Denne kyllingsalaten passer perfekt nå når høstmørket melder sin ankomst og som et sunt alternativ når kvelds suget melder seg. Super lett å blande sammen det du har hjemme 🙂 Den er også super når du har noen kyllingrester.

Dette brukte jeg:
Epler
Kyllingfilet
Brokkoli (hadde ikke selleristang)
Valnøtter
Tranebær
Gresk yoghurt
Curry pulver

Slik gjør du:
Bland kyllingfilet biter (jeg brukte rester fra hel Stange kylling), brokkoli biter, hakkede valnøtter og tranebær i en bolle. Rør sammen gresk yoghurt med curry pulver og bland i det andre. Skjær eplene i skiver og fordel kyllingsalaten oppå. Vola, klar til servering 🙂

 

DSC_4211

 

Håper det smaker 🙂
Og lev dagen i dag <3

Stort smil fra Bente Annie 🙂

 

 

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Snacks. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *