Omelettmuffins

Eggemuffins

Perfekt mat når du er på farten!

 

DSC_4263

 

Omelettmuffins er perfekt som frokost, lunsj, snacks eller trenins-mat. Disse kan du gjerne variere med grønnsaker, topping og krydder som du liker best. I tillegg er de også supre til å få brukt opp kjøtt, grønnsak og osterester 🙂

Ingredienser: (gir 6 stk)
6 egg
200 gram skinke, pølse, spekeskinke…….
Ønsket mengde revet ost
Litt vårløk/purre
Brokkoli/spinat
Cherrytomater
3 ss laktosefri fløte
3 ss vann
Krydder: himalayasalt,  pepper, pizzakrydder og chili

 

DSC_4265

Pisk egg, fløte og vann sammen og tilsett krydder. Ha eggeblandingen i store muffinsformer og legg oppi det du ønsker av ingredienser. Strø ost på toppen.
Stek omelettmuffinsene midt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter. Enklere blir det ikke 🙂

 

DSC_4268

 

Perfekte å ha med seg i vesken når du trenger litt påfyll!

 

Varmt smil fra Bente Annie 🙂

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Frokost, Mellommåltid, Snacks. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *