Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

 

DSC_4394

Hjemmelaget rødkål smaker så mye bedre enn ferdig kjøpt, så har du ikke prøvd å lage selv kan jeg sterkt anbefale deg å prøve. Tar ribbemiddagen til nye høyder 🙂

Ingredienser:
300 gram rødkål
1 eple
1/2 ts himalayasalt
1 ts karve
1 dl vann eller kraft
1/2 dl solbær eller solbærsaft
1 ts eplecidereddik
1 ts sukrin gold eller kokossukker

Slik gjør du:
Finsnitt rødkålen og legg den lagvis med salt, eddik, karve og eple skåret i biter. Tilsett vann eller kraft og solbær.
Kok opp og la det trekke i ca 1 time. Rør godt innimellom.
Smak til med søtt. Rør gjerne inn noe fett fra ribben før servering.
Lager du surkål: dropp solbær og ha i eddiken når du smaker til med søtt. Rødkål skal ha eddiken i før koking på grunn av fargen.

 

DSC_4408

Håper det smaker 🙂

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Tilbehør. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *