Bountysjokolade med jordbærkokos

Bounty sjokolade med jordbærkokos

 

DSC_4335

Elsker smaken av kokos, sjokolade og bær så da ble det Bounty med jordbærkokos. Jeg lager opp og legger de i frysen, så er det bare å ta opp når en har lyst på 😉 Vi tar de også med oss på biltur for litt søtt og energi på turen 🙂

Ingredienser:
1 kartong kokosmelk fra Rema 1000
2 store ss kokosolje ekstra Virgin
2 ss Sukrin melis
1 pose frosne jordbær – økologiske fra Rema 1000
300 gram kokosmasse
200-300 gram mørk sjokolade

 

DSC_4345

Slik gjør du:
Jeg rører/blander kokosmelk, kokosolje, søtning, jordbær i en gryte på svak varme til det smelter sammen. Tilsetter kokosmassen og har blandingen i en liten ildfast form kledd med bakepapir. Sett formen kjølig i noen timer eller en halv time i frysen. Skjær opp i biter og dypp de i sjokolade før de igjen settes kaldt.
Så er det bare å nyte <3

 

Varm klem
Bente Annie 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Snacks. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *