Hakkede brente Mandler med smak av jul

Hakkede brente Mandler – herlig jule snacks

Herlig jule snacks 🙂 Jeg grovhakket mandlene, i stedet for hele. Dette synes jeg smaker bedre og så går det raskere å brune de på pannen 😉 Jeg tilsatte blant annet nellik for mer smak. De ble veldig populære her i huset.

Dette brukte jeg:
200 gram mandler
4 ss Sukrin Gold eller kokossukker
2 ts meierismør
1 ts kanel
1 ts ekte vaniljepulver
1/2 ts nellik

Slik gjør du:
Grov hakk mandlene, og bland alt i en skål. Varm opp en stekepanne og la blandingen smelte godt sammen. Rør hele tiden, og når mandlene er gylne legges de på et bakepapir. Når mandlene er helt avkjølte blir de sprø og gode. Hell de over på et glass, og oppbevar de i romtemperatur.

 

Smil fra Bente Annie 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Jul, Snacks, Uspesifisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *