Snickers snacks

Snickers konfekt

Jeg er ikke lenger så opptatt av de tradisjonelle julekakene. Nå koser jeg meg heller med å lage noen som jeg synes smaker bedre og disse fyker ut av boksene her hjemme. Tidligere måtte jeg ha syv sorter for at det skulle bli jul, og noen ganger kastet jeg tørre kaker på nyåret.

Ingredienser:
150 gram økologisk peanøtt smør – grov
1 dl kokosmelk – kremen
1-2 ss Sukrin melis
40 gram kokosolje eller smør
1/2 ts ekte vaniljepulver
En plate mørk sjokolade 70%

Slik gjør du:
Ha alt i en gryte, unntatt sjokoladen. Varm opp på svak varme, kun for at det skal bli mykt og lett og blande sammen.
Denne gang ble det en enkel løsning med firkant biter. Hell røren i en liten form, og sett den kaldt. Smelt sjokoladen og hell over røren. Dryss på hakkede peanøtter og litt flaksalt. Sett formen kaldt igjen, før du skjære opp biter.
Du kan også rulle små kuler etter at røren har stått kaldt i noen timer, og dyppe kulene i sjokolade.

 

 

Smil fra Bente Annie 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Jul, Snacks, Uspesifisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *