Sunnere kakemiks uten hvete, gluten og sukker til 17 mai kaken

Sunnere kakemiks som utgangspunkt for mange forskjellige kaker til 17 mai

DSC_2913

Sunnere kakemiks fra Funksjonell Mat er uten hvetemel, gluten og sukker – har redusert innhold av karbohydrater og er rik på protein.

Den er et supert utgangspunkt for mange ulike kaker og smaker.

DSC_2824

Øverste bilde er kakemiksen tilsatt mørk sjokolade, kakao, krydder, kesam og smør for en kryddersjokoladekake med karamell krem og friske bær.

Gulrotkake – tilsettes gulrot og kanel. Oppskrift står bak på pakken. Jeg byttet ut og brukte litt kesam og smør, dette gjør kaken saftigere og gir den en rundere smak.

DSC_2783

Andre alternativer:
* Sjokoladekake med krem og bær – tilsett mørksjokolade eller kakao i kakemiksen.
* Blåbær og sjokoladebiter.
* Sjokoladebiter og hakkede valnøtter.
* Bringebær og krem

Lag deg en herlig fredag <3
Bente Annie 🙂

Dette innlegget ble publisert i Bakst, Blogg, Kaker. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *