Om meg

 

Jeg har tatt Bachelor i Ernæring ved Atlantis Medisinske Høgskole i Oslo og var ferdig juni 2011. Juni 2013 ble jeg også Ernæringsterapeut ved Tunsberg Medisinske Skole. Jeg har praksis sentralt i Horten. 

 

Jeg har så lenge jeg kan huske hatt problemer med magen. Og er det vi kaller glutensensitiv. Dette gjør at større og mindre plager blir bedre med et glutenfritt kosthold, selv om man ikke har cøliaki. Men immunforsvaret reagerer kanskje likevel negativt på for mange rundstykker.

Hadde jeg hatt anlegg for overvekt, ville jeg nok spist på meg veldig mange kilo. Men i stedet for spiste jeg meg syk innvendig.

Ting toppet seg helt, etter at jeg i noen år hadde jobbet som bakeriansvarlig i en Meny butikk. For meg som elsket brød og hvetebakst, var jeg som et barn i «godtebutikken» hver dag.

Etter hvert endte jeg med en kropp, med smerter overalt, lite energi og store mageproblemer. Veien ble lang for å bli frisk. I mange år var rett og slett livet ett slit. Jeg stod trøtt opp hver morgen, og «måtte bare komme meg gjennom» dagene, så jeg kunne legge hodet på puten igjen. Fredag kveld, lå jeg alltid rett ut på sofaen og sov. Lyset hadde jeg brent i begge ender i mange år, og Energi kontoen min var det veldig lite igjen på.

Jeg var dessverre dårlig på å skjønne at Egenomsorg ikke er det samme som egoisme. At jeg måtte ta på meg selv oksygenmaske før jeg kunne gi noe tilbake til andre.

Jeg spiste meg frisk, men ennå følte jeg meg ikke i «toppform». Og det var ikke før jeg tok tak i Egenomsorg, Stress og den Mentale biten, at Jeg fikk en Kropp full av Energi og Overskudd til å Leve det Livet jeg Elsker!

Det var ikke før jeg tok tak i stresset mitt, at jeg fikk smalere midje og en sunn kropp full av energi og overskudd.

Derfor brenner jeg for å hjelpe andre kvinner til å gå fra der jeg var til der jeg er i dag.
Jeg gir Deg redskapene og verktøyene til å få en Kropp og et Liv du Elsker!

 

 

Jeg hjelper deg gjerne, så du kan få den kroppen du drømmer om 🙂

Bente profilbilde 2015

Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale 🙂

E-post – bente@friskmedmat.no
Mobil – 91 37 51 12

Smil fra Bente Annie <3

2 kommentarer til Om meg

  1. ingun Horn sier:

    Hei Bente Annie!

    Jeg sliter med en spiseforstyrrelse (hatt tendens til anorexia) Har hatt en stabil undervekt et halvt års tid. Ømsker nå kostholdsveiledning og lurer på om du kan hjelpe meg litt på vei??

    Vennlig hilsen Ingun Horn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *